نهمین دوره مسابقات ملی بتن (NCC)، با محوریت بتن خود تراکم (SCC) با حضور تیم دانشگاه علم و فرهنگ

به گزارش انجمن علمی عمران دانشگاه علم و فرهنگ:

نهمین دوره مسابقات ملی بتن (NCC)، با محوریت بتن خود تراکم (SCC)،  در دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی‌تکنیک تهران) برگزار شد.

در این دوره مسابقات، تیم دانشگاه علم و فرهنگ به سرپرستی دکتر محمدحسین مبینی و متشکل از : علیرضا خلیق فرد ،اسماء مهرابی و ندا گودرزی  پس از شرکت در دور اول مسابقات (مرحله تئوری)در میان 44 تیم شرکت کننده از دانشگاه های سراسر ایران جزء  15 تیم برتر قرار گرفتند و به مرحله دوم راه پیدا کردند.

در مرحله دوم مسابقه که در تاریخ 17 مهر ماه که در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد ،تیم عمران دانشگاه علم و فرهنگ در کنار تیم های دیگر ، به ارائه و اجرای طرح خود پرداختند.

نتایج نهایی این دوره مسابقات در تاریخ 18 آبان ماه پس از داوری های انجام شده در مراسم اختتامیه در دانشگاه امیرکبیر اعلام خواهد شد.