اخذ گرایش مهندسی مدیریت ساخت

گرایش مهندسی مدیریت ساخت به گرایش های کارشناسی ارشد گروه مهندسی عمران اضافه گردید.

بسمه تعالی

گروه مهندسی عمران دانشگاه علم و فرهنگ با بیش از 14 سال سابقه درخشان در عرصه آموزش و پرورش مهندسان عمران، و همچنین پیشبرد پروژه­های پژوهشی و تحصیلات تکمیلی در مقطع دکتری مهندسی سازه و مقاطع کارشناسی ارشد مهندسی سازه، زلزله، ژئوتکنیک و سازه­های هیدرولیکی افتخار یافته است که با اخذ مجوز گرایش مهندسی مدیریت ساخت در مقطع کارشناسی ارشد فعالیت و رسالت خود را در حوزه پژوهشی و آموزشی مهندسی عمران- مدیریت ساخت ادامه دهد. افتخار و سعادت میزبانی این گروه از دانشجویان و محققان کشور جهت آموزش و پژوهش در این حوزه مرهون زحمات، اندیشه و دیدگاه بلند ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر سید سعید هاشمی، معاونین محترم آموزشی و پژوهشی ایشان، ریاست محترم دانشکده فنی و مهندسی، مسئول محترم اداره خدمات کامپیوتری، معاونت محترم آموزشی دانشکده فنی و مهندسی و همچنین همکاران هیئت علمی گروه مهندسی عمران در راستای حرکت دانشگاه بیش از پیش به سمت کارآفرینی و تخصص­گرایی می­باشد. ضمن عرض تشكر و قدرداني از زحمات اين عزيزان، اميد است بتوانيم در راستاي تحقق اهداف دانشگاه و توسعه و پيشرفت كشور عزيزمان تاثيرگذار باشيم.

گروه مهندسی عمران

دانشگاه علم و فرهنگ