چهارشنبه 05 اردیبهشت 1403

معارفه دانشجویان ورودی جدید سال 1398 مهندسی عمران دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

معارفه دانشجویان ورودی جدید سال 1398 مهندسی عمران دانشگاه علم و فرهنگ با حضور دکترآقابابایی ،معاونت پژوهشی به همت انجمن علمی دانشجویی مهندسی عمران دانشگاه روز سه شنبه (30 مهرماه )در سالن مرحوم کاظمی آشتیانی برگزار شد.

مراسم معارفه در ساعت 13 روز سه شنبه 30 مهرماه با مجری گری پوریا قباد آغاز شد ،در این برنامه دانشجویان ورودی جدید مهندسی عمران ضمن آشنایی با این رشته با ضوابط آموزشی دانشگاه، آشنا شدند . میلاد فرمهینی فراهانی، دبیر انجمن علمی عمران ،از جمله سخنرانان جلسه بود که درباره روند کاری خود و نحوه فعالیت و زمینه های کاری انجمن علمی توضیحاتی ارائه داد.

در ابتدای برنامه دکتر آقابابایی ،معاون پژوهشی دانشگاه که جزء اعضای هیئت علمی رشته عمران نیز میباشند، به سخنرانی پرداختند. ایشان ضمن خوشامدگویی و تبریک موفقیت دانشجویان ورودی جدید این رشته، خواستار تقویت روحیه خودباوری و اعتماد به نفس در میان جوانان به ویژه دانشجویان شدند.

وی همچنین روی صحبت با دانشجویان ،با تاکید براوضاع بیکاری مهندسین عمران در جامعه، به این مساله پرداختند که برای موفقیت و ایجاد تفاوت خود با بقیه مهندسین میبایست دانشجویان در درس های دوره کارشناسی عمیق شوند و درس هارا مفهومی بیاموزند .

وسپس آقای مهندس کرمانی و دکتر بهرنگی ،از اساتید رشته عمران، به ترتیب درباره نرم افزار های سازه ای و هیدرولیکی ، صحبت کردند و به تاکید بر افزایش دانش نرم افزاری پرداختند .

در پایان خانم دکتر حسینی نژاد ،نماینده معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن تبریک موفقیت دانشجویان جدیدالورود رشته عمران توضیحاتی در مورد ادارات فرهنگی و دانشجویی معاونت دانشجویی و فرهنگی ارائه کرد.

گزارش تصویری مراسم:

(عکس از علی پیشگو)